Rólam és a blogról/ About Blackbird

Szia, üdvözöllek a blogomon! 🙂

Veroni vagyok, 2015. június 7-e óta vezetem az oldalt. Lételemem az írás – mindig is jobban ki tudtam magam fejezni írásban, mint verbálisan.

13782120_10207448882600404_1741153839078438556_n

Hogy mi nekem az írás?  Hatalom. Egy láthatatlan erő. A legfontosabb utazás – kívül és belül. Felfedezés. Részem. Amikor írok, nem igazán gondolkodok. Mert nem az eszemet használom közben, sokkal inkább a szívemet. Papírra vetek mindent, ami ott lapul és így egy részem benne van minden leírt szóban, egy kicsit magam adom oda annak, aki azokat olvassa. Ha írok, kikapcsol minden és hagyom, hogy a kezem, a tollam új útra induljon, és közvetítse azt a néma hangot, ami bennem szól minden alkalommal, ahogy elkezdem. Úgy részem ez, mint a szemem, a szám, és minden, ami én vagyok. Olyankor nem egyszerűen írok, hanem én vagyok az írás.

Ha kategorizálnom kell a Blackbird-öt, akkor ez egy személyes blog, de nem ragaszkodom különösebben ehhez a besoroláshoz. Ez egy hely, ahol kialakíthatom a véleményem, gondolataim és benyomásaim színes univerzumát. Az, aki olvas engem, az kap egy darabot belőlem. Örömmel látlak téged, Olvasó, az én világomban, melyben kicsit leülhetsz és megpihenhetsz, sétálhatsz, felfedezhetsz, vagy éppen új élményekkel gazdagodhatsz. Aztán csak remélni tudom, hogy miután elmentél, azt gondolod majd magadban: nem volt elég, többet akarok.

Ha tetszik valami vagy kérdésed lenne, kommentelj bátran: a visszajelzés a blogger számára olyasmi, mint a taps az előadónak fellépése végén. Legalábbis szeretek rá így gondolni.

Az őszinteség számomra kulcsontosságú: több mint egy év blogolás után nem igazán érzem úgy, hogy lennének bármiféle határok azt illetően, amit megosztok veletek. Hiszen ez az a hely, ahol a lelkem levetkőzhet.

A 20. születésnapomon kezdtem írni a blogot – amolyan ajándékként saját magamnak. Most pedig boldogan kijelenthetem, hogy egy igazán gyümölcsöző ajándék volt ez, mert azóta is folyamatosan motivál és visz előre. Hatalmas erőt ad. De a legfontosabb dolog, amit a blogolástól kaptam az egyfajta híd másokhoz – az írásnak hatalmas összekötő ereje van, ami láthatatlanul, de nagyon szorosan összeköti az írót olvasójával.

Szeretek úgy gondolni erre a blogra, mint egy utazásra: amolyan belső utazásra. Már eddig is sokat kaptam tőle, Tőletek – ha először vagy itt, remélem te is kedvet kapsz egy kis írott kalandra. Hisz ez Rólatok ugyanannyira szól, mint rólam. Enjoy! 🙂

PS: Ide írhatsz nekem: veroniblackbird@gmail.com 5f7ce7201e676959a24bb20e6758cbec

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s