Weekly favorites

Weekly favorites #3

oscar-wilde

  1. 10 mondat, amit ne mondj egy felvidéki magyarnak: az első párat már én is tapasztaltam, a többit (még) nem. Jót szórakoztam rajta.
  2. Barok Eszter: A legfontosabb dolgok, amelyeket az írásról tanultam II.: na, és honnan jön az ihlet, hogy mindennap írj? Eszter írásról szóló sorozatának 2. része, amit legalább annyira élveztem, mint az elsőt.
  3. Vígh Bori: Tudatos utazás – környezetvédelem: Bori az egyik kedvenc magyar travel bloggerem, aki most egy új sorozatot kezdett az oldalán Tudatos utazás címmel. Nagyon elgondolkodtató cikk, érdemes elolvasni.
  4. Insight Timer app: egy új applikációt kerestem, ami segít a meditálásban. A Headspace-el kezdtem, de ennél csak az első 10 nap/session ingyenes. Azután magamtól próbáltam, de végül arra jutottam, hogy jobb, ha közben hallgatok valakit, aki instrukciókat ad. Itt több, mint 3000 ingyenes meditáció gyakorlat közül lehet válogatni.
  5. Egy fesztiválkirálylány naplója: ha szeretitek az őszinte, szókimondó és személyes hangvételű blogokat, akkor ez tetszeni fog.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s